Villa Wolax
Aktiviteetit

Jokaiselle jotain

Saaristossa luonto luo loputtomasti mahdollisuuksia uusien kokemusten hankkimiseen. Villa Wolaxin monipuolisen ohjelmatarjonnan ansiosta alueen upeimmat elämykset ovat helposti saatavillasi ympäri vuoden!

Joulujuhlat, kesäpäivät, koulutukset, kokoukset, asiakastilaisuudet, kick-offit, TYKY-päivät, TYHY-päivät, henkilökunnan virkistykset - oli tilaisuutesi mikä tahansa, meiltä saat kaikille sopivan ohjelmapalvelun.

Ylös, Ulos ja Luontoon!

VESILLE

Soling Classic

Opettele purjehtimaan kahdessa tunnissa. Alkuun perehdytään purjehduksen perusasioihin ja tutustutaan veneisiin sekä vallitsevaan tuuleen. Tämän jälkeen kipparit luovuttavat peräsimen halukkaille. Voidaan toteuttaa saaristopurjehduksena tai pienimuotoisena kilpapurjehduksena.

Henkilömäärä: 6-100 henkeä
Kesto: n. 2 tuntia
Hinta: 55 €/hlö + alv 10%
(+tarvittaessa 40 €/kippari + alv 24%)Villa Wolax
VESILLE

RIB veneilyä

Todellista vauhdin hurmaa vesillä, jota ei mökkiveneellä pääse kokemaan! Osa matkasta kuljetaan rauhallisesti saaristomaisemista nauttien mutta matkalla on myös mahdollisuus testata RIB-veneen moottorin tehoja, 200hw, huiput 48 solmua. Kyytiin mahtuu kerrallaan 7 henkilöä.

Henkilömäärä: -
Kesto: -
480 €/tunti + alv 10%. Minimilaskutus 1 h.VESILLE

SUP-laudat

Stand Up Paddle, seiso ja melo. Surffilaudan kaltainen, mutta isompi lauta, jota melotaan seisaaltaan. Melonnan oppiminen on helppoa ja laji sopii kaikille, uintitaito on kuitenkin suotavaa. Hinta sisältää JOBE-merkkisen laudan, melan, karkuremmin sekä kelluntaliivin.

Henkilömäärä: -
Hinta:
1 h/20 €.
2 h/35 €.

(hinnat sisältävät Alv:n).

VARAA TÄSTÄVilla Wolax
Villa Wolax
VESILLE

Kajakkimelontaa

Opi melonnan salat helposti parisi kanssa ammattitaitoisen oppaan avulla. Melonta on kaikille sopiva kokemus kaislikon suhistessa ympärillä ilta-auringon paisteessa. Säävaraus.

Henkilömäärä: 10-100 henkeä. Minimilaskutus 10 henkeä.
Kesto: n. 1,5 tuntia.
Hinta: 350 € + 15 €/hlö + alv.

VARAA TÄSTÄVESILLE

Merisusi Charter

CHARTER ALUS!
Masmar 47 ”MERISUSI" on merikelpoinen ammattivene, joka on tehty kulkemaan kelissä kuin kelissä. Huippunopeus on 54 solmua! Varaa elämysretkiin! Upea elämys mm. Turusta Villa Wolaxiin! Veneen kotisatama on Villa Wolaxissa.

Lisätietoa aluksesta: www.merisusi.fi

Henkilömäärä: 12.
Hinta:
Tapauskohtaisesti.

PYYDÄ TARJOUSVilla Wolax
AMMUNTAA

Sherwood Heroes

Nyt tutustutaan jousiammunnan saloihin ja ehkä jopa halkaistaan nuolia! Tutustumme mm. Perinteiseen kilpajouseen, pitkäjouseen, ratsastusjouseen, taljajouseen sekä varsijousiin...
Lyhyehkön ja tiiviin alkuharjoittelun jälkeen päästään hyvään vauhtiin ja pienimuotoiseen kisaankin jää aikaa.

Henkilömäärä: 5-20 henkeä. Minimilaskutus 10 henkeä.
Kesto: n. 2 tuntia.
Hinta: 10-20 hlö 39 €/hlö + alv 24%.

VARAA TÄSTÄAMMUNTAA

Shoot & Throw

Kaksi tuntia ampumista ja heittämistä!Aluksi pieni briiffaus aseiden toiminnasta ja turvallisuudesta sekä heittolajien heittotekniikasta. Aseina ovat muun muassa kilpa-, talja- ja jalkajousi, ilmakiväärit, ilmapistooli, heittokirves, tomahawk, puhallusputki ja ritsa. Lapsellista? – TOTTA KAI, ja niin hauskaa!

Henkilömäärä: 5-100 henkeä. Minimilaskutus 10 henkeä.
Kesto: n. 2 tuntia.
Hinta: 10-19 hlö 45 €/hlö + alv 24%.
20-40 hlö 39 €/hlö + alv 24%.

KISAILUT

5- tai 10-ottelu

Nyt ei vietetä nälkiintyneenä kuukautta saarella, vaan kaksi hauskaa tuntia ulkona – ja ketään ei äänestetä pois! Ryhmä jaetaan pienempiin tiimeihin, jotka kilpailevat keskenään näppäryyttä ja tietotaitoa vaativilla rastitehtävillä. Paras joukkue palkitaan!
5-ottelu voidaan toteuttaa myös sisätiloissa pulmatehtävien parissa!

Henkilömäärä: 10-100 henkeä. Minimilaskutus 10 henkeä.
Hinta 5-ottelu: Kesto: n. 1 tunti.
10-29 hlö 25 €/hlö + alv 24%.
30-100 hlö 20 €/hlö + alv 24%.

Hinta 10-ottelu: Kesto: n. 2 tuntia.
10-29 hlö 39 €/hlö + alv 24%.
30-49 hlö 35 €/hlö + alv 24%.
50-100 hlö 30 €/hlö + alv 24%.

ONGELMANRATKAISUA

Muurinmurskaajat

Tiimiohjelmaa parhaimmillaan - vapauta sisäinen insinöörisi! Ryhmien tehtävänä on rakentaa annetussa ajassa katapultti ilman piirustuksia. Tarvikkeina on puutavaraa, nauloja, työkaluja, narua, teippiä jne. Lopuksi katapulteilla pidetään pituusammuntakisat ja paras joukkue palkitaan

Henkilömäärä: 10-100 henkeä. Minimilaskutus 10 henkeä.
Kesto: n. 2 tuntia.
Hinta: 10-29 hlö 39 €/hlö + alv 24%.
30-49 hlö 35 €/hlö + alv 24%.
50-100 hlö 30 €/hlö + alv 24%.

Villa Wolax
PATIKOINTIA

Ryövärinluolan Legenda

– jännittävää patikoimista! Lähdemme yhdessä patikoimaan reilun kilometrin päässä Villa Wolaxista oleville Ryövärin luolille. Matkaamme kauniin saaristolaismaiseman läpi ja perillä tutustumme luoliin. Maisematakuu! Oppaamme kertovat luolien jännittävän tarinan. Matkalla luolille ja takaisin pidämme myös saaristovisan, jonka voittajalle on palkinto! Kysy myös sauvakävelyn yhdistämistä luolaseikkailuun.

Henkilömäärä: max. 20 henkeä.
Kesto: n. 1,5 tuntia.
Hinta: 300 € + 12 €/hlö + alv 24%.TAIDETTA JA ELOKUVAA

Hiljaisuus-kamera-käy!

Mainoselokuva yrityksesi tuotteesta tai palvelusta. Nyt tehdään yrityksenne tuotteesta tai palvelusta mainoselokuva niin kuin se olisi alunperinkin pitänyt tehdä. Eli ei mainostoimiston kallista “taidetta” tai johtajan 30 minuutin heiluvaa kopterikuvaa YouTuubissa. Noh! kieli poskella tottakai ja hauskaahan pitää olla. Jaamme ryhmän pienempiin työryhmiin. Suunnittelupalaverin sekä tiiviin harjoittelun jälkeen kuvaamme eri ryhmien tuotokset. Lopuksi katsomme mainoselokuvat ja tuomaristo valitsee parhaan palkittavaksi. Ohjelmasta voidaan tehdä useita variaatioita ja se räätälöidään sopivaksi juuri teidän yrityksellenne. Kysy lisää! Ohjelman vetäjänä toimii palkittu elokuvantekijä Rolf Lindblom.

Henkilömäärä: 5-100 henkeä. Minimilaskutus 10 henkeä.
Kesto: n. 2,5 tuntia.
Hinta: 10-19 hlö 50 €/hlö + alv 24%.
20-39hlö 45 €/hlö + alv 24%.
40-100 hlö 30 €/hlö + alv 24%.

Villa Wolax
Villa Wolax
LIIKUNTAA

Jooga / äänimaljarentoutus

Temppelin emäntä suunnittelee ryhmälle sopivan rentoutushetken kiireisen päivän keskelle. Joogaa luonnon keskellä tai nauti äänimaljarentoutuksesta omenapuiden katveessa.

Henkilömäärä: 1-50 henkeä.
Kesto: n. 1 tunti.
Hinta: 240 €/ryhmä.

LIIKUNTAA

Sauvakävely

Reipasta lenkkeilyä Kuusiston upeissa maisemissa. Tunnin aikana opastetaan sauvakävelyn tekniikat ja kävelyn lomassa teemme lihaskuntoharjoitteita sauvoja apuna käyttäen. Laitetaan yhdessä veri kehossa virtaamaan!

Kesto: n. 1 tunti.
Hinta: 23 €/hlö + alv 24% - Minimilaskutus 10 hlö.

Villa Wolax
Villa Wolax
LIIKUNTAA

Koko Kropan Treeni

Villa Wolaxin pihapiirissä toteutettavassa ulkotreenissä haastetaan koko kroppaa, mutta jokainen osallistuja voi itse määrätä oman treeninsä tehon. Osassa liikkeistä käytämme pienvälineitä, kuten kahvakuulaa tai kuminauhaa, mutta huomaat pian, ettei kunnon hikitreeniin tarvita välttämättä suuria lisäpainoja!

Kesto: n. 50 min.
Hinta: 18 €/hlö + alv 24% - Minimilaskutus 10 hlö.

LIIKUNTAA

Tehokas Mäkitreeni

Mäkitreeni on loistava tapa saada hikipisarat virtaamaan ja samalla saat nauttia raikkaasta ulkoilmasta. Tämä treeni on muokattavissa sopivaksi jokaiselle osallistujalle, joten uskallat osallistua millä tahansa kuntotasolla!

Kesto: n. 50 min.
Hinta: 18 €/hlö + alv 24% - Minimilaskutus 8 hlö.Villa Wolax
Villa Wolax
LIIKUNTAA

Viinijooga

Leppoisassa viinijoogassa pääset rentoutumaan erilaisten jooga-asanoiden ja venytysten parissa. Tähän joogaan kuuluu oleellisena osana mukana kulkeva viinilasi ja pääset ohjatusti hörppäämään lasista liikkeiden välissä. Sään salliessa järjestetään ulkona, voidaan toteuttaa myös tuolein sisätiloissa. Otathan mukaan joogamaton tai suuren pyyhkeen! Lasillinen viiniä sisältyy hintaan.

Kesto: n. 1 tunti.
Hinta: 35 €/hlö + alv 24% - Minimilaskutus 10 hlö.

HISTORIAA

Kuusiston piispanlinnan kierros

Esitys alkaa alustuksella, jonka jälkeen katsotaan Kuusiston piispanlinnasta virtuaalimalliin pohjautuva elokuva, joka ajoittuu vuoden 1522 uskopuhdistuksen tulon aikakaudelle. Elokuvan jälkeen kerrotaan linnan ja viimeisen piispan historialliset tapahtumat.

Kesto: n. 1 tunti.
Hinta: 240 €/ryhmä + alv 24%Villa Wolax
Villa Wolax
HISTORIAA

Luento Ruotsin itämaan viimeisestä katolisesta piispasta

Uskonpuhdistukseen johtanut aika on historiallisesti mielenkiintoinen tapahtumasarja, jonka pelinappulaksi Suomen viimeinen piispa Arvid Kurki aikoinaan joutui. Luennossa käydään läpi historialliset tilanteet, jotka uskonpuhdistukseen johtivat ja Arvid Kurjen elämä syntymäpaikasta kuolemaan saakka. Luennolla käydään myös läpi katolisen kirkon valtava omaisuus, joka oli virassa olevan piispan käytössä.

Kesto: n. 45 min.
Hinta: 160 €/ryhmä + alv 24%.

JOUKKUELAJIT

Bubble Soccer-Kuplafutis

Kuplafutista pelataan nurmella. Erät ovat 5 minuuttia pitkiä, otteluaikaa voidaan vaihdella osallistujien toiveen mukaan ja vaihtopelaajat ovat sallittuja. Sääntöjä on vähän, eikä kentässä ole rajaviivoja, taklata saa niin paljon kuin jaksaa ja maali syntyy kun pallo osuu maaliin. Tuomari pitää pelin hallinnassa.

Henkilömäärä: 10-100 henkeä. Minimilaskutus 10 henkeä.
Kesto: n. 1-1,5 tuntia.
Hinta: 500 €/ryhmä + alv 24%.Villa Wolax
JOUKKUELAJIT

Paintball - Värikuulasotaa

Hauskanpidolla ei ole rajaa! Paintballia eli kiehtovaa ja vauhdikasta värikuulasotaa pelataan Villa Wolaxin metsässä. Nopeassa joukkuepelissä voittoon tähdätään hyvällä yhteispelillä ja loistavalla pelitekniikalla.

Henkilömäärä: 10-100 henkeä
Kesto: n. 1,5 tuntia.
Hinta: 42 €/pelaaja + alv 24% sis. 500 värikuulaa.
Lisäkuulat 10 €/avattu + alv 24% 500 kpl pussi.TIIMIHENKEÄ

Työhyvinvointiluento

Elämyspuun yrittäjän, työyhteisövalmentaja Hanna Tähkäahon herättelevä ja inspiroiva, harjoituksia sisältävä työhyvinvointiluento valitsemallanne teemalla, esimerkiksi:
- Supervoimani, stressinhallinta
- Aktiivisesta palautumisesta voimavaroja arkeen
- Kohtaamalla menestykseen
- Läsnäolosta voimaa ja innostusta yhteiseen tekemiseen

Kesto: n. 60-90 min.
Hinta: 840 € (5-20 hengen ryhmä, isommille ryhmille erikseen tarjous).Villa Wolax
Villa Wolax
TIIMIHENKEÄ

Tiimiytymishetki

Elämyspuun yrittäjän, työyhteisövalmentaja Hanna Tähkäahon ohjaama valmennus rakennetaan tarpeidenne mukaan useammasta workshopista esimerkiksi seuraavien teemojen ympärille:
- Mitkä vahvuudet ja osaamisen minä tuon yhteiseen tekemiseen ja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen?
- Miten varmistamme sen, että kaikkien yksilölliset vahvuudet hyödyttävät koko porukkaa?
- Mitkä arvot ja tapamme toimia lisäävät tiimimme hyvinvointia ja tuloksia?

Kesto: n. 90 min.
Hinta: 840 € (5-20 hengen ryhmä, isommille ryhmille erikseen tarjous).TIIMIHENKEÄ

Palautusta ja läsnäoloa luonnosta

Ohjattu ulkoiluhetki sisältää erilaisia läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia, jotka syventävät jo itsessään palauttavaa luontoelämystä.

Kesto: n. 60 min.
Hinta: 500 € (5-20 hengen ryhmä, isommille ryhmille erikseen tarjous).Villa Wolax
VESILLE

Kalastus

Kalastusta oppaan kanssa.

Henkilömäärä: 10-100 henkeä.
Kesto: Tilauksen mukaan.
Hinta: Pyydä tarjous.FRISBEE GOLF

Frisbee Golf

Opastuksen aikana pääset tutustumaan frisbeegolfin saloihin, erilaisiin heittotekniikoihin sekä lajin teoriaan. Aktiviteetti rakennetaan Villa Wolaxin maastoon ja aktiviteetista saa helposti toivotun kestoisen (esimerkiksi 1-2h).

Henkilömäärä: 10-100 henkeä.
Kesto: Tilauksen mukaan.
Hinta: Pyydä tarjous.Villa Wolax
Villa Wolax
HYVINVOINTI

Fysioterapeutin luento

Tunnin mittaisella fysioterapeutin luennolla aiheina voi olla esimerkiksi hyvinvointi, liikunnan aloittaminen tauon jälkeen tai vinkkejä, joilla saa askeleen kevyeksi. Luennoitsijana on Relaxion Oy:n fysioterapeutti, hyvinvointivalmentaja Samu Kaukoranta.

Henkilömäärä: 10-100 henkeä.
Kesto: n. 1h
Hinta: 25 €/hlö.MAKUJA

Tasting-tilaisuus

Vietä iltaa laadukkaiden juomien parissa ammattilaisen johdolla. Tastingin teemana voi olla esimerkiksi olut, viini, viski, rommi tai vaikka drinkit. Ohjelma voidaan suunnitella ryhmän toiveiden mukaisesti.

Henkilömäärä: 10-50 henkeä.
Kesto: 1-2 tuntia.
Hinta: Pyydä tarjous.Villa Wolax
Villa Wolax
JÄNNITYSTÄ

Teema-ohjelmat

Juontajan johdolla onnistuu erilaiset ohjelmakokonaisuudet sisätiloissa. Esimerkkinä Suurmestari -kilpailu, Pop-up Pakohuone tai vaikka Murhamysteeri. Kokonaisuus suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan ja ohjelma voi yhdistää vaikka ruokailuun.

Henkilömäärä: 10-100 henkeä.
Kesto: Tilauksen mukaan.
Hinta: Pyydä tarjous.Villa Wolax sijaitsee Kuusiston saaressa, Kaarinassa.

Turusta 16 km, Paraisilta 12 km, Helsingistä 169 km, Tampereelta 179 km ja Porista 157 km.

Osoite

Villa Wolaxin tie 40
21620 Kuusisto

Puhelin ja sähköposti

+358405331469
myynti@villawolax.fi

Myyntipalvelu

Maanantai-perjantai:
09.00-16.00

Lataa TÄSTÄ uusin esitteemme!

OSTA LAHJAKORTIT TÄSTÄ
Aluekartta PDF

Löydät meidät ja muut Turun alueen saaristokohteet osoitteesta: www.visitturku.fi

Villa Wolax Oiva Raportti Bikeland Roope Satama Villa Wolax Green Key Villa Wolax Finland Travel Villa Wolax Kauppalehti Villa Wolax

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!


Voit myös tehdä varauksia VERKKOKAUPASSAMME!

LISÄÄ VIESTIKENTTÄÄN MYÖS YRITYS TAI VARAAVA TAHO!Leave this empty: