Vastuullisuus

Villa Wolax on sitoutunut tuottamaan kestäviä ja vastuullisia matkailupalveluita. Meille on tärkeää vaalia luontoa, tehdä ympäristön ja talouden kannalta vastuullisia valintoja ja kunnioittaa yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme. Täältä voit lukea arvoistamme ja toimistamme meidän kaikkien hyväksi.


Huolehdimme luonnosta ja ympäristöstä

Huolehdimme siitä, että meidän toimintamme ei ylitä luonnon kantokykyä. Toimimme saaristoluonnon keskellä ja haluamme pitää sen puhtaana ja monimuotoisena. Me lajittelemme jätteemme ja kierrätämme. Rajoitamme vedenkulutustamme ja käytämme vihreää sähköä. Kohtelemme kunnioittavasti myös eläimiä, olivat ne sitten villejä tai meillä vierailevia lemmikkejä. Huolehdimme luonnosta myös muussa toiminnassamme: esimerkiksi yksi pääaktiviteeteistamme on Soling-purjehdukset. Kyseisissä veneissä ei ole moottoreita, ne kulkevat puhtaasti tuulen voimalla.


Teemme reilua yhteistyötä ja suosimme paikallista

Haluamme, että alueemme on hyvä asua ja vierailla meidän jälkeemmekin. Suosimme paikallista ja teemme yhteistyötä lähialueen toimijoiden kanssa. Ravintolassamme tarjotaan mahdollisimman pitkälti lähialueen tuottajien raaka-aineista valmistettuja aterioita, myymme muun muassa paikallisten pienpanimoiden oluita ja käytämme paikallisia palveluita toiminnassamme. Esimerkiksi hotellimme pyykkihuollosta vastaa viereisellä saarella sijaitseva yritys, joka käyttää ainoastaan Joutsen-merkittyjä tuotteita. Kohtelemme kaikkia kunnioittavasti ja oikeudenmukaisesti, ja harjoitamme vain reilua ja rehellistä kaupankäyntiä.


Kunnioitamme kulttuuriperintöä

Pyrimme vaalimaan alueemme ja omien tilojemme kulttuuriperintöä. Toimimme historiallisessa miljöössä, onhan Villa Wolax rakennettu jo vuonna 1899. Pidämme huolta vanhasta rakennuksesta ja korjaamme sitä perinteitä kunnioittaen. Uudisrakennamme vanhaa kunnioittaen. Haluamme edistää toiminnallamme ja palveluillamme saaristolaista yhteisöllisyyttä sekä elintapaa.


Panostamme laatuun ja turvallisuuteen

Huolehdimme, että toimintamme ei vaikuta negatiivisesti paikallisten asukkaiden, henkilökuntamme tai asiakkaidemme turvallisuuteen. Noudatamme poikkeuksetta lakeja ja viranomaismääräyksiä. Panostamme laatuun ja luomme edellytyksiä toimintamme jatkuvuudelle.


Kehitämme toimintaamme ja viestimme avoimesti

Tarkastelemme kriittisesti toimintaamme ja kehitämme sitä vastuullisemmaksi ja kestävämmäksi. Seuraamme matkailun ympäristökuormitusta ja mittaamme toimintamme vaikutuksia. Koulutamme ja kannustamme henkilöstöämme toimimaan vastuullisesti. Viestimme vastuullisesta toiminnastamme ja kerromme avoimesti onnistumisistamme ja haasteistamme.


Edistämme ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa

Kohtelemme jokaista kunnioittavasti ja tasa-arvoisesti. Meille jokainen asiakas, työntekijä ja naapuri on yhtä arvokas taustastaan riippumatta. Otamme jokaisen erityistarpeet huomioon ja pyrimme löytämään jokaisen hyvinvointia edistäviä ratkaisuja.


Villa Wolaxilla on Green Key -tunnus, Clean& Safe Turku -tunnus ja olemme Roope-satama.


Villa Wolax Logo
Villa Wolax sijaitsee Kuusiston saaressa, Kaarinassa.

Turusta 16 km, Paraisilta 12 km, Helsingistä 169 km, Tampereelta 179 km ja Porista 157 km.

Osoite

Villa Wolaxin tie 40
21620 Kuusisto

Puhelin ja sähköposti

+358405331469
myynti@villawolax.fi

Myyntipalvelu

Maanantai-perjantai:
09.00-16.00

Lataa TÄSTÄ uusin esitteemme!

OSTA LAHJAKORTIT TÄSTÄ
Aluekartta PDF

Löydät meidät ja muut Turun alueen saaristokohteet osoitteesta: www.visitturku.fi

Villa Wolax Oiva Raportti Bikeland Roope Satama Villa Wolax Green Key Villa Wolax Finland Travel Villa Wolax Kauppalehti Villa Wolax

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!


Voit myös tehdä varauksia VERKKOKAUPASSAMME!

LISÄÄ VIESTIKENTTÄÄN MYÖS YRITYS TAI VARAAVA TAHO!Leave this empty: