Villa Wolax

Täydellinen kokouspäivä

Merellinen sijaintimme ja laadukkaat kokouspalvelumme takaavat mahdollisuuden keskittyä kokoukseen ilman häiriöitä. Meiltä löydät sopivan tilan muutaman hengen tiimipalavereille sekä suuremmille koulutustilaisuuksille. Yhteensä kokoustiloja löytyy 140 hengelle. Tilaisuuden päätteeksi voitte vuokrata saunan ja porealtaat yksityiseen käyttöön. Mikäli haluatte järjestää useamman päivän vetäytymisen, pystymme tarjoamaan majoituksen 37 henkilölle.

Villa Wolaxin kokoustilat ovat tilaajan yksityisessä käytössä kokouspäivän ajan. Kaikista kokoustiloista löytyvät modernit kokoustarvikkeet ja kylmiä virvokkeita on aina tarjolla lisämaksusta. Aamu- ja iltapäiväkahvit tarjoilemme kokoustilaan ja maistuva lounas nautitaan Villan päätalossa. Tavoitteemme on onnistunut, täydellinen kokouspäivä. Villa Wolaxissa vieras saa keskittyä tilaisuuteensa ja me huolehdimme kaikesta muusta.

VARAA TÄSTÄVilla Wolax
Kokoustilat

Kommodorin rantahuvila

16-60 henkilöä
Kommodorin rantahuvila tarjoaa kokoustilan suuremmallekin ryhmälle. Tämä tila merinäköaloineen tarjoaa mukavan ja asiallisen, mutta silti rennon paikan kokousväelle. Talvella takkatulen loimutessa mieli rauhoittuu ja ajatukset voi häiriöttä keskittää kokouspäivän antiin. Kommodorin rantahuvila on asiakkaidemme suosikki! Pöydät voi järjestellä eri tavoin tarpeiden mukaan, myös ryhmätöille sopiviksi. Kommodorin rantahuvilan tiloissa on huomioitu esteettömyys.

Kommodorilla osallistujien enimmäismäärä pöytäjärjestyksen ollessa:
Diplomaattimuodossa 48 henkeä
Luokkamuodossa 44 henkeä
U-muodossa 20 henkeä
Teatterimuodossa, ilman pöytiä 60 henkeä


Kokouspäivää voi mukavasti jatkaa Kommodorin saunalla ja porealtailla rentoutuen!

SaunatilatKokoustilat

Lasisali

10-50 henkilöä
Lasisali on upea tila kauniine näköaloineen päätalon yhteydessä, mukavasti ruokasalin vieressä. Tila sopivat erilaisten kokousten ja koulutuspäivien järjestämiseen, sillä pöydät voi järjestellä monin eri tavoin. Valoisa ja avaran tilan kristallikruunujen alla tavanomainen kokouspäivä tuntuu astetta juhlavammalta.

Lasisalissa osallistujien enimmäismäärä pöytäjärjestyksen ollessa:
Pöytä diplomaattimuodossa 36 henkeä
U-muodossa 20 henkeä
Teatterimuodossa, ilman pöytiä 50 henkeä


Jatkaisitteko kokouspäivää saunalla ja porealtailla rentoutuen?

Villa Wolax
Villa Wolax
Kokoustilat

Johannan veranta

8-28 henkilöä
Johannan veranta on Villan kivijalan kupeeseen rakennettu valoisa kokoustila. Tila sopii pienemmille kokousryhmille ja sieltä on pääsy Villan takapihalle sekä kauniille pitsityyliselle terassille. Kauniilla ilmalla voi kokouksen siirtää kokonaan ulos ja nauttia Villan upeasta puutarhasta. Johannan ikkunoista avautuu näkymä etelään päin merelle, Vapparnin aukolle.

Johannalla osallistujien enimmäismäärä pöytäjärjestyksen ollessa:
Diplomaattimuodossa 16 henkeä
Luokkamuodossa 18 henkeä
U-muodossa 16 henkeä
Teatterimuodossa, ilman pöytiä 28 henkeä


Jatkaisitteko kokouspäivää saunalla ja porealtailla rentoutuen?Kokoustilat

Kapteenin rantahuvila

5-10 henkilöä
Kaunis Kapteenin rantahuvila sopii pienemmälle kokousryhmälle. Kokoustila sijaitsee meren rannalla omassa rauhallisessa paikassaan. Sään salliessa voi siirtyä suurelle katetulle terassille viettämään kokousta tai tekemään ryhmätöitä. Kokouspäivän aikana voi virkistää ajatuksiaan laiturilla käyskennellen tai kaivon kannella istuskellen. Talvisaikaan rantahuvilalle tuo tunnelmaa takkatulen lämpö.

Kapteenilla osallistujien enimmäismäärä pöytäjärjestyksen ollessa:
Pöytä diplomaattimuodossa 10 henkeä
Kun valkokanags käytössä, enintään 9 henkeä


Kokouspäivää voi mukavasti jatkaa Kapteenin saunalla ja porealtaalla rentoutuen!

Saunatilat

Villa Wolax
Villa Wolax
Villa Wolax

Tapahtumat & messut

Toteutamme yrityksesi tarpeisiin sopivan asiakastapahtuman, johon voit kutsua nykyiset ja tulevat asiakkaasi tutustumaan tuotteisiinne ja tarjontaanne. Tilaisuus voi olla niin pieni tai suuri kuin katsotte tarpeelliseksi. Me järjestämme toimivat puitteet tarjoamalla ainutlaatuiset tilat ja korkealaatuiset tarjoilut. Lisäksi huolehdimme elämyksellisten aktiviteettien tarjoamisesta vieraillesi. Meidän kanssamme korkealaatuisen asiakastapahtuman järjestäminen sujuu kuin itsestään. Villa Wolaxin kartanon alueeseen kuuluu hoidettu puistoalue, paljon laituritilaa sekä runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja - kaikki tämä vain 20 minuutin päässä Turun keskustasta!

VARAA TÄSTÄKokoukset

Lounas ja kahvitarjoilut

Tiedämme, että kokous ei käynnisty ilman hyvää kahvia. Siksi henkilökuntamme huolehtii, että tuoretta kahvia ja teetä sekä suolaista purtavaa on tarjolla heti kokouspäivän alussa. Iltapäiväkahvin kanssa tarjoilemme keittiömestarin kakkua tai muuta makeaa ja maistuvaa herkkua. Kylmiä juotavia löytyy koko kokouspäivän ajan kokoustiloista.

Kokouspakettiin sisältyy kokouslounas, joka loihditaan keittiömestarin valikoimista parhaista raaka-aineista kauden kasviksia ja vihanneksia hyödyntäen. Noutopöydän runsaat salaatit ja lämmin ruoka talon leivän kera valmistetaan tarpeenne ja toiveenne huomioiden. Lounaspöydät katetaan Villan päätalon ruokasaliin ryhmänne ruokailua varten. Kesäaikaan voitte astella huvilan terassille nauttimaan merellisestä näköalasta. Takkatulen loimu ja lämpö tuo tunnelmaa ruokasaliin pimeimpinä vuodenaikoina, jolloin tuuli vihmoo ja pakkanen pistelee. Villa Wolaxista lähtiessäsi toiveemme on, että kokouspäiväsi oli täydellinen.

Villa Wolax
Villa Wolax

Saunahuvilat

Villa Wolaxin puilla lämpiävät rantasaunat lämmitetään lempeästi ajan kanssa. Saunat hellittelevät saunojiaan pehmeillä löylyillään ja tunnelmallinen ympäristö hemmottelee kylpijöitään luoden mukavaa tunnelmaa. Hierovat ulkoporealtaamme meren rannalla houkuttelevat viihtymään tähtitaivaan alla virvokkeita nautiskellen ja lämpimän veden helliessä ihoa.

saunahuvilatAKTIVITEETTIEN AATELIA

Soling purjehduksia

Hauskaa purjehtimista vakailla, noin 8 metriä pitkillä, köliveneillä. Veneitä on kaikkiaan kuusi kappaletta ja yhteen veneeseen mahtuu kerralla neljä henkeä. Saamme siis vesille jopa 25 henkeä samanaikaisesti! Joukkueet kilpailevat keskenään paremmuudesta ja kaikki voivat osallistua purjehdukseen oman innostuksensa mukaan. Alkuun kaikille opetetaan purjehduksen perusasioita, minkä jälkeen kipparit opastavat purjehdusta käytännössä, ja tutustutaan veneisiin sekä vallitsevaan tuuleen. Tämän jälkeen kipparit luovuttavat peräsimen halukkaille. Kipparit veneisiin tulevat joko asiakkaan omasta ryhmästä tai tarvittaessa lisämaksusta Villa Wolaxin toimesta.
LISÄÄ AKTIVITEETTEJA

Varaa tästä

Villa Wolax
Kokoustilat

Majoitus

Juhlat Villa Wolaxissa voivat jatkua aamuyön tunneille asti mutta kotimatkalle ei tarvitse lähteä keskellä yötä. Villa Wolaxin mailta löytyy erilaisia majoittumismahdollisuuksia vieraillenne.

MAJOITUS

Villa Wolax sijaitsee Kuusiston saaressa, Kaarinassa.

Turusta 16 km, Paraisilta 12 km, Helsingistä 169 km, Tampereelta 179 km ja Porista 157 km.

Osoite

Villa Wolaxin tie 40
21620 Kuusisto

Puhelin ja sähköposti

+358405331469
myynti@villawolax.fi

Myyntipalvelu

Maanantai-perjantai:
09.00-16.00

Lataa TÄSTÄ uusin esitteemme!

OSTA LAHJAKORTIT TÄSTÄ
Aluekartta PDF

Löydät meidät ja muut Turun alueen saaristokohteet osoitteesta: www.visitturku.fi

Villa Wolax Oiva Raportti Bikeland Roope Satama Villa Wolax Green Key Villa Wolax Finland Travel Villa Wolax Kauppalehti Villa Wolax

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!


Voit myös tehdä varauksia VERKKOKAUPASSAMME!

LISÄÄ VIESTIKENTTÄÄN MYÖS YRITYS TAI VARAAVA TAHO!Leave this empty: