Juhlat

Ikimuistoinen juhlapäivä

Villa Wolaxin historiallisen päärakennuksen juhlavat salit sekä merellinen Kommodorin rantahuvila tarjoavat ainutlaatuiset puitteet juhlien järjestämiselle. Meillä voit viettää unohtumattomat häät meren rannalla ja vihkimisen voi toimittaa laiturilla tai rannalla koivujen katveessa. Henkilökuntamme varmistaa juhlapäivänne onnistumisen ja te voitte keskittyä viettämään ikimuistoista päivää juhlavieraidenne kanssa. Meille saapuessanne löydätte juhlatilat valmiiksi katettuina ja juhlien jälkeen saatte sulkea oven ilman siivoushuolia. Me hoidamme kaiken puolestanne.

VARAA TÄSTÄVilla Wolax
Villa Wolax
Juhlat

Villa Wolax päätalo

Avatessasi Villan päätalon oven ja astuessasi sisään tunnet historiallisen talon tunnelman. Alkuperäiset puulattiat, koristelu ja viehättävä sisustus vievät tunnelmiin aikojen taakse. Täällä juhlanne vietetään tyylikkäästi valkoisin liinoin katettujen pöytien äärellä ja kristallien kimalluksessa. Ruuan (linkki ruoka) katamme kauniin ruokahuoneen pöydälle, kristallikruunun alle. Keittiömestarimme luomukset ovat koristeemme; muuta ei tarvita. Tarjoamme myös majoitusta kauempaa saapuville vieraillesi. Häät, syntymäpäivät, valmistujaiset, muistotilaisuudet. Me palvelemme.

Tilavuokra 1300 € (sis. alv.) max. 110 juhlavierasta
Pienemmistä juhlista pyydä tarjous.

Juhlat

Kommodorin rantahuvila

Merihenkinen ja raikas Kommodorin rantahuvila on rento ja avara tila perhejuhlille. Kommodorin suurella, katetulla terassilla voi nauttia kimmeltävän meren lumosta vieraidesi kanssa seurustellen ja hyvää viiniä siemaillen. Teemme juhlastanne onnistuneen maistuvan ruuan sekä hyvän palvelun kautta. Astutte sisään valmiiseen juhlatilaan, nautitte juhlastanne ja jätätte kaiken taaksenne: vain juhlapäivän muistot ja hyvä ruokamme mielessänne. Kommodorin rantahuvilalla järjestät häät, syntymäpäivät tai valmistujaiset. Juhlaa voi jatkaa Kommodorin ylellisestä saunasta ja ulkoporealtaista nauttien. Tarjoamme myös mahdollisuuden majoittua kartanon mailla.

Tilavuokra 790 € (sis. alv.) max. 60 juhlavierastaVilla Wolax
Villa Wolax
Juhlat

Juhlamenut

Herkullinen ruoka on meille tärkeä osa juhlaa ja olemme todella panostaneet siihen. Keittiömestarimme loihtii juhlapöytään kokonaisuuksia, joissa maut ja estetiikka yhdistyvät mieleenjääväksi kokonaisuudeksi. Taidokas keittömestarimme on laatinut valmiiksi menuvaihtoehtoja, joiden pohjalta juhlienne tarjoilut suunnitellaan teidän toiveenne huomioiden.

Menuhinnat valintojen mukaisesti:
Alle 4-vuotiaat lapset ruokailevat veloituksetta ja 4–12 -vuotiaat puoleen hintaan. Tarjoiluun tarvittavien tarjoilijoiden kustannus on 38,00 € /tunti /tarjoilija. Pyhäpäivän puolella tapahtuva tarjoilu kustantaa 54,00 € /tunti /tarjoilija. 

MENUT

Juhlat

Majoitus

Juhlat Villa Wolaxissa voivat jatkua aamuyön tunneille asti mutta kotimatkalle ei tarvitse lähteä keskellä yötä. Villa Wolaxin mailta löytyy erilaisia majoittumismahdollisuuksia vieraillenne. Hääparin majoittumiseen suosittelemme omaa rauhaa ja runsaasti tilaa tarjoavaa Pehtoorin taloa. Pehtoorin talon yhteydessä saunan vuokra 190 €/2h.

MAJOITUS

Villa Wolax
Villa Wolax sijaitsee Kuusiston saaressa, Kaarinassa.

Turusta 16 km, Paraisilta 12 km, Helsingistä 169 km, Tampereelta 179 km ja Porista 157 km.

Osoite

Villa Wolaxin tie 40
21620 Kuusisto

Puhelin ja sähköposti

+358405331469
myynti@villawolax.fi

Myyntipalvelu

Maanantai-perjantai:
09.00-16.00

Lataa TÄSTÄ uusin esitteemme!

OSTA LAHJAKORTIT TÄSTÄ
Tilaa TÄSTÄ Villa Wolaxin suosittu uutiskirje!

Uusimman uutiskirjeen löydät TÄSTÄ!

Aluekartta PDF

KORONA-OHJEISTUS: Noudatamme valtakunnallisia Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen sekä Aluehallintoviraston ohjeita, jotka löytyvät sivuilta www.thl.fi ja www.avi.fi

Villa Wolax Oiva RaporttiClean Safe Villa WolaxRoope Satama Villa WolaxGreen Key Villa Wolax

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!


HUOM! Toimistomme tekee lyhennettyä työviikkoa.
Vastaamme sähköposteihin mahdollisimman pikaisesti!


Voit myös tehdä varauksia VERKKOKAUPASSAMME!Leave this empty: