Villa Wolax
Majoitus

Mukava yö saariston sylissä

Meillä yövyt personallisissa huoneissa, joista osasta on myös upea merinäköala. Majoitamme kaikkiaan 37 henkilöä eri kokoisiin huoneisiimme. Yöpyä voi joko päärakennuksessa, rantasaunojen Kapteenin ja Kommodorin yhteydessä olevissa huoneissa sekä Portinvartijan että Pehtoorin talon huoneissa. Yöpyminen saaristoluonnon rauhassa sekä raikas meri-ilma takaavat pitkät ja virkistävät yöunet. Alla on tarkempi esittely erilaisista huoneistamme.

VARAA TÄSTÄ

Majoitus

Villan Päätalo

2kpl standard 3hh, 3kpl superior 2hh, Kolme lisävuodetta

Villa Wolaxin päärakennuksessa yövyt persoonallisissa huoneissa. Koristeellisin puukaitein reunustetut portaat vievät yläkerran kauniisiin huoneisiin, joista osasta avautuu upea merimaisema.
Standard huoneissa on kolme erillistä vuodetta ja tilaviin huoneisiin on mahdollista saada myös lisävuode. Huoneista aukeaa kaunis metsänäkymä, wc sekä suihkutilat löytyvät käytävältä.
Kahden hengen tilavat superior huoneemme löytyvät myös Villan päätalon toisesta kerroksesta. Osasta huoneista on kaunis merinäköala ja kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone suihkulla.

VARAA TÄSTÄVilla Wolax
Villa Wolax
Majoitus

Pehtoori

Pehtoorin talon huoneisto 2 hh + 2 vuodesohvalla + lapsen lisävuode

Alunperin palvelusväen kotina toiminut ihastuttava Pehtoorin talo seisoo ryhdikkäänä Villan tilalla, ikkunat merelle tähyten. Kauniisti ehostettu kahden huoneen ja keittiön kokonaisuus hirsiseinineen on idyllinen yöpymistila. Täällä majoitut omasta rauhasta nauttien. Makuuhuoneessa on kaksi sänkyä ja tarvittaessa vuodesohvaan saa kaksi lisävuodetta. Lisäksi irrallinen lisävuode lapselle. Pehtoorin talossa majoitut yhden yön tai jää halutessasi pidemmäksi aikaa.

VARAA TÄSTÄ

Majoitus

Pehtoori

Pehtoorin talon suite 2 hh + 2 vuodesohvalla

Pehtoorin talon suitessa majoitut rauhallisesti merinäköalasta nauttien. Erillinen makuuhuone kahdelle ja olohuoneeseen voi pedata pedin kahdelle hengelle vuodesohvaan. Oma kylpyhuone, takka mikroaaltouuni, jääkaappi ja veden-/kahvinkeitin tuovat ylellisyyttä majoitukseen. Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita Suiteen.

VARAA TÄSTÄ

Villa Wolax
Villa Wolax
Majoitus

Portinvartijan talo

2 x 2 hh

Vuonna 2019 valmistuneen Portinvartijan talon kaksi superior huonetta tarjoavat rauhalliset unet mäen päällä.
Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta ja oma kylpyhuone suihkulla. Rakennuksen aulassa on mikroaaltouuni, jääkaappi ja veden-/kahvinkeitin.

VARAA TÄSTÄ


Majoitus

Kapteenin rantahuvila

1 X 3hh, 1 x 4 hh

Kapteenin rantahuvilan oma rauha mahdollistaa yksityisen tilaisuuden järjestämisen, joka voi jatkua pikkutunneille asti. Saunomisen ja porealtaassa rentoutumisen jälkeen huvilalle voi jäädä yöksi. Huvilan parven kahdessa huoneessa yöpyy kaikkiaan 7 henkilöä. Kapteeni on käytössä ryhmävarauksen yhteydessä.

Yöpymisten hinnat:
Pyydä tarjous myyntipalvelusta!
+358405331469 tai
myynti@villawolax.fi

Kysy erikseen hintaa kokousyöpymiseen.

Villa Wolax
Villa Wolax
Majoitus

Kommodorin rantahuvila

2 x 2 hh

Kommodorin rantahuvilan yläkerrassa on kaksi tyylikästä, vaaleaa kahden hengen huonetta. Mainiot yöpymistilat kokous- tai juhlapäivän päätteeksi. Rantahuvilassa heräät saariston sylissä, meren rannalla.

Yöpymisten hinnat:
Pyydä tarjous myyntipalvelusta!
+358405331469 tai
myynti@villawolax.fi

Kysy erikseen hintaa kokousyöpymiseen.Villa Wolax sijaitsee Kuusiston saaressa, Kaarinassa.

Turusta 16 km, Paraisilta 12 km, Helsingistä 169 km, Tampereelta 179 km ja Porista 157 km.

Osoite

Villa Wolaxin tie 40
21620 Kuusisto

Puhelin ja sähköposti

+358405331469
myynti@villawolax.fi

Myyntipalvelu

Maanantai-perjantai:
09.00-16.00

Lataa TÄSTÄ uusin esitteemme!

OSTA LAHJAKORTIT TÄSTÄ
Aluekartta PDF

Löydät meidät ja muut Turun alueen saaristokohteet osoitteesta: www.visitturku.fi

Villa Wolax Oiva Raportti Bikeland Roope Satama Villa Wolax Green Key Villa Wolax Finland Travel Villa Wolax Kauppalehti Villa Wolax

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!


Voit myös tehdä varauksia VERKKOKAUPASSAMME!

LISÄÄ VIESTIKENTTÄÄN MYÖS YRITYS TAI VARAAVA TAHO!Leave this empty: