Häät

Ikimuistoinen hääpäivä

Kun tarkoitus on järjestää ikimuistoiset häät, me palvelemme. Satojen onnistuneiden tilaisuuksien järjestäjinä tiedämme reseptin onnistuneen juhlapäivän luomiseksi. Korkealaatuiset ruokatarjoilut, ylelliset juhlatilat sekä ystävällinen palvelu tarjoaa puitteet unohtumattomille hääjuhlille. Meille tärkeintä on teidän ja juhlavieraidenne viihtyvyys ja autamme mielellämme suunnittelemaan tyyliinne sopivat häät.

Kaikkiin hääpaketteihimme sisältyy tilavuokra, ammattitaitoiset tarjoilijat, kattauksiin tarvittavat astiat ja pöytäliinat sekä loppusiivous. Me huolehdimme kaikesta, jotta te hääparina saatte keskittyä nauttimaan juhlapäivästä vieraidenne kanssa.

VARAA TÄSTÄVilla Wolax
Villa Wolax
Häät

Villa Wolax - päätalo

Villa Wolaxista löydät juhliesi tyyliin sekä vierasmäärään sopivat tilat. Tilojemme vuokraajana käytössäsi on huvilan kartanopiha sekä ranta laitureineen. Halutessasi vihkimisen voi toimittaa vaikka rantakoivujen katveessa.

Villa Wolaxin päätalon koristeelliset salit ja vanhan ajan arvokkuutta henkivä sisustus tarjoaa näyttävät puitteet hääjuhliinne. 120-vuotiaan villan saleissa hääjuhlaa vietetään tyylikkäästi valkoisin liinoin katettujen pöytien äärellä ja kristallien kimalluksessa. Juhlapäivänänne koko Villan päärakennus on varattu teidän yksityiseen käyttöönne. Meillä juhlitte yksityisyydestä ja omasta rauhasta nauttien.

Tilavuokra 1300 € (sis. alv.) max. 110 juhlavierasta.

Häät

Kommodorin rantahuvila

Kommodorin rantahuvilan merellinen tyylikkyys ja avara tila tarjoaa upeat puitteet hääjuhliin. Juhlapäivänänne voitte nauttia kimmeltävän meren läheisyydestä suurella katetulla terassilla. Kommodorin rantahuvilalla juhlitte oman seurueenne kesken yksityisyydestä nauttien.

Tilavuokra 790 € (sis. alv.) max. 48 juhlavierasta.Villa Wolax
Villa Wolax
Häät

Juhlamenut

Maistuva ja tilaisuuteen sopiva ruoka on tärkeä osa juhlaa. Keittiömestarimme valmistaa tarjoilut tuoreista ja korkealaatuisista raaka-aineista juuri teidän tilaisuuttanne varten. Valmiiksi suunnitelluista juhlamenuista löytyy vaihtoehtoja, niin saariston makumaailmaa kuin vivahteita muualta maailmasta, kaikille ruokaa rakastaville. Juhlava kattaus ja ruuan esillepano viimeistelevät juhlapöydän.

Hyvän ruuan kruunaa oikea juoma ja Villa Wolaxissa löytyy täydet anniskeluoikeudet. Autamme mielellämme löytämään viinit, jotka tukevat ruuan makumaailmaa ja tekevät juhlamenusta täydellisen kokonaisuuden.

HÄÄMENUT

Häät

Yhteinen illallinen ennen häitä

Haluaisitteko aloittaa hääviikonloppunne yhteisellä illallisella?

Hääpäivää edeltävänä iltana järjestettävä illallinen on ihana tapa rentoutua juhlia edeltäneiden kiireisten viikkojen ja juhlavalmisteluiden jälkeen. Yhteinen illallinen on mahdollisuus tutustuttaa tulevan hääparin sukulaiset toisiinsa ja kiittää kaasoa sekä bestmania juhlien järjestelyissä auttamisesta. Halutessasi voit jatkaa rentoa yhdessäoloa ja hääpäivään valmistautumista rantasaunallamme.

Hintaesimerkkejä:
Kolmen ruokalajin illallinen yksityistilassa, alkaen 53€/henkilö (minimi 20 henkilöä) Yhteinen tilaisuus rantasaunalla ennen hääpäivää. Sisältää alkumaljan, runsaan salaattipöydän sekä saunan ja porealtaan, alkaen 73 €/henkilö (minimi 15 henkilöä).Villa Wolax
Villa Wolax
Häät

Hääpäivän jälkeinen brunssi

Villa Wolaxissa vietetyn hääviikonloppunne kruunaa yhteinen brunssi. Ikimuistoisen hääpäivän ja aamuyön tunneille jatkuneiden juhlien jälkeen on mukava kokoontua yhteen vielä kerran. Brunssi tarjoaa tilaisuuden kiireettömälle yhdessäololle kauempaa saapuneiden juhlavieraiden kanssa hyvän ruuan merkeissä. Brunssin jälkeen on ihana lähteä kotimatkalle hääpäivästä syntyneiden muistojen kanssa.

Brunssi 32 €/henkilö (minimi 20 henkilöä).

Häät

Majoitus

Juhlat Villa Wolaxissa voivat jatkua aamuyön tunneille asti mutta kotimatkalle ei tarvitse lähteä keskellä yötä. Villa Wolaxin mailta löytyy erilaisia majoittumismahdollisuuksia vieraillenne. Hääparin majoittumiseen suosittelemme omaa rauhaa ja runsaasti tilaa tarjoavaa Pehtoorin taloa. Pehtoorin talon yhteydessä saunan vuokra 190€/2h.

MAJOITUS

Villa Wolax
Villa Wolax sijaitsee Kuusiston saaressa, Kaarinassa.

Turusta 16 km, Paraisilta 12 km, Helsingistä 169 km, Tampereelta 179 km ja Porista 157 km.

Osoite

Villa Wolaxin tie 40
21620 Kuusisto

Puhelin ja sähköposti

+358405331469
myynti@villawolax.fi

Myyntipalvelu

Maanantai-perjantai:
09.00-16.00

Lataa TÄSTÄ uusin esitteemme!

OSTA LAHJAKORTIT TÄSTÄ
Tilaa TÄSTÄ Villa Wolaxin suosittu uutiskirje!

Uusimman uutiskirjeen löydät TÄSTÄ!

Aluekartta PDF

KORONA-OHJEISTUS: Noudatamme valtakunnallisia Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen sekä Aluehallintoviraston ohjeita, jotka löytyvät sivuilta www.thl.fi ja www.avi.fi

Villa Wolax Oiva RaporttiClean Safe Villa WolaxRoope Satama Villa WolaxGreen Key Villa Wolax

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!


HUOM! Toimistomme tekee lyhennettyä työviikkoa.
Vastaamme sähköposteihin mahdollisimman pikaisesti!


Voit myös tehdä varauksia VERKKOKAUPASSAMME!Leave this empty: