KONFERENS & SAUNAVilla Wolax erbjuder olika slags mötesutrymmen i både huvudbyggnaden och bastubyggnaderna. De mindre utrymmena lämpar sej för mindre grupper på några personer, och de större utrymmena för möten för upp till 60 personer eller för ännu större evenemang. I mötesutrustningen ingår pennor och papper, Internetförbindelse (WLAN), videoprojektor, flapboard, TV samt DVD-spelare. Byggnaderna ligger nära varandra, och är även lämpliga för att användas för tex grupparbetsutrymmen inom ramarna för större skolningsdagar. Våra konferensutrymmen: Villa Wolax max 40 pers, Johannas veranda max 18 pers, Kaptenens strandvilla max 15 pers, samt Kommodorens strandvilla max 60 pers.

SAUNA

Kommodorens strandvilla

Kommodorens strandbastu med sin vedeldade ugn ger upp till 25 personer möjlighet att samtidigt njuta av den mjuka värmen. I bastun, som byggdes i augusti år 2010, finns separata dusch- och omklädningsrum för damer och herrar. På terrassen kan man njuta av ett uppfriskande bad i utomhus-bubbelpoolen, och intill bastun finns även en sandstrand. Inne i byggnadens huvudsal får mellan 40 och 60 personer plats att hålla möte och äta middag. Under sommaren finns tillgång till en takbelagd terrass, där ytterligare 30 personer får plats.

Kaptens strandvilla

I Kaptenens strandbastu, som byggdes klar år 2009. kan upp till 10 personer njuta av de varma ångorna från den massiva, vedeldade bastu-ugnen. Blir det för varmt, kan man passa på att svalka av sig i utomhus-bubbelpoolen. I stugbyggnaden ryms upp till 12 personer för att avnjuta middag i skenet av en brasa. Ytterligare 24 personer får plats på den takbelagda terrassen utanför. Bastustugan lämpar sej mycket väl även för tex konferenser.