KOKOUS & SAUNAVilla Wolaxin pää- ja saunarakennuksissa on useita erikokoisia tiloja, jotka sopivat muutaman hengen tapaamisista 60 hengen kokouksiin ja suurempiinkin tilaisuuksiin. Peruskokousvarustuksiin kuuluvat lehtiöt ja kynät, internetyhteys (WLAN), videotykki, fläppitaulu, televisio ja dvd-soitin. Rakennukset sijaitsevat lähellä toisiaan ja soveltuvat hyvin myös suurempienkin koulutuspäivien ryhmätyötiloiksi. Kokoustilat: Hartmanin sali max. 30 hlö, Lasiterassi max. 40 hlö, Johannan veranta max. 18 hlö, Kapteenin rantahuvila max. 15 hlö ja Kommodorin rantahuvila max. 60 hlö.

SAUNAT

KOMMODORIN RANTAHUVILA

Elokuussa 2010 valmistuneen Kommodorin rantasaunan puukiukaan löylyistä voi nauttia yhtä aikaa 25 saunojaa. Naisille ja miehille on omat peseytymis- ja pukeutumistilat, terassilla ulkoporeallas ja vieressä hiekkaranta. Salin puolelle mahtuu 40-60 henkilöä kokousta pitämään ja ruokailemaan sekä kesäaikaan katetulle terassille lisäksi 30 henkilöä.

KAPTEENIN RANTAHUVILA

Vuonna 2009 valmistuneen Kapteenin rantasaunan lauteille mahtuu yhtä aikaa 10 saunojaa nauttimaan puilla lämpiävän massiivisen kiukaan pehmeistä löylyistä. Välillä voi käydä virkistymässä ulkoporealtaalla. Takan loimussa tuvan puolella ruokailee saman pöydän ääressä 12 henkilöä ja kesäaikaan katetulla terassilla lisäksi 24 henkilöä. Saunatupa toimii mainiosti myös kokous- ja ryhmätyötilana.