AKTIVITETERMiljön vid Villa Wolax är som gjord för olika aktiviter utomhus året runt. Välj den aktivitet som passar din grupp bäst och kom och njut av den friska skärgårdsluften! Vi skräddarsyr även evenemang genom att kombinera olika program så att det blir en mångsidig och rolig upplevelse för alla deltagare. Vi samarbetar aktivt med andra aktörer runtom i skärgården, vilket gör det möjligt att ha ett brett programutbud. Hos oss är nästan vad som helst möjligt att ordna, och lite till! Låt oss erbjuda din grupp någonting ni inte har varit med om förut! .

AKTIVITETER

1. Soling Classic seglatser

Det finns allt som allt sex båtar, så det är ingen konst att få 25 deltagare ut till sjöss samtidigt. Varför inte ordna en Firma Cup för din egen besättning, hör dig för!

2. Field Target luftgevär

Field target handlar om att försöka träffa uppsatta mål med ett supereffektivt luftgevär med teleskopiskt sikte (utgångshastighet är 380m/s). De uppsatta målen är s.k. metallsliuetter som är placerade ute på terrängen.

3. Villa Wolax tiokamp

Tiokampen handlar inte om att överleva ute på en öde ö i flera månder, utan om att ha roligt ute i friska luften i ett par timmars tid. Alla får vara med och ingen röastas bort! Gruppen delas in i mindre lag som sedan tävlar mot varandra i olika uppgifter som kräver fiffighet och know-how. Det vinnande laget belönas!

4. Villa Wolax murbräcka

Team activity as its’ best – release the engineer inside you! The task is to build a catapult without instructions! Used supplies are lumber, nails, tools, rope, tape etc. When the catapults are ready, teams will compete with them and the best team is rewarded!

5. Båtutflykter och seglatser i skärgården

Det finns inget bättre sätt att spendera sin tid i skärgården än till sjöss! Vi kan t.ex. åka till Airisto, varifrån vi sedan fortsätter mot Runsala, sedan till vackra Åbo och via Pitkäsalmi tillbaka till Villa Wolax.Vi har flera olika båtar att välja mellan så att du kan hitta en båt som lämpar sig just för din grupp och dina önskemål. En nyhet för sommarens seglatser är katamaranen S/Y Mimosa som rymmer 12 personer - en bekväm och stabil båt som ger möjlighet att njuta av havets vågor och skärgårdens vackra vyer.

6. Shoot & Throw

Två timmars skjutande och kastande! Först har vi en liten genomgång av vapnens funktioner och säkerhet samt kastmaskinernas kastteknik. Vapen som används är bl.a. tävlingsbåge, armborst, luftpistol, kastyxa, tomahawk, blåsrör, kastknivar och slangbella. Låter detta kanske litet barnsligt? SÅ KLART!! Men så otroligt kul, barnsligt eller inte! Om det önskas så kan vi också ordna en liten tävling!

7. Villa Wolax bågskytte

Vi bekantar vi oss med bågskyttets hemligheter och kanske till och med lär oss att klyva pilar. Varje deltagare får en egen pilbåge som ställs in för dagens bågskytte. Efter en kort och intensiv träning kommer ni bra igång och hinner också med en liten tävling.

8. Räddningsdräkter

Vill du testa på att slänga dig i havet och vara med om någonting spännande? Med hjälp av en guide får du pröva på att klä dig i modern räddningsdräkt och lära dig att överleva i vattnet, ävenom det vore iskallt – dräkterna är gjorda för vilket väder som helst! Denna aktivitet handlar om att arbeta tillsammans i grupp och i slutet hjläper alla varandra att stiga upp från vattnet rakt upp på en räddningsflotta. Den här programpunkten, som vara ungefär 1,5 timme ger dig en upplevelse i hur teamarbete fungerar som bäst och en insikt i hur en verklig nödistuation kan överlevas med hjälp av lämplig utrustning.

Även dessa programpunkter finns tillgängliga!

  • Vattensport
  • RIB-safari
  • Fisketurer
  • Laser trap skytte

Samarbetspartner

  • Marisail
  • R-L Elämys
  • Aaltonen Motorsport
  • Panoraamakuvat
  • Searide