AKTIVITEETITVilla Wolaxin ympäristö on kuin luotu erilaisten ohjelmapalvelujen toteuttamiseen.
Valitse ohjelmista sinun ryhmällesi sopivin ja tule nauttimaan raikkaasta saaristoilmasta!
Räätälöimme myös tapahtumia yhdistelemällä eri ohjelmapaketteja monipuolisiksi kokonaisuuksiksi ja teemme aktiivista yhteistyötä myös alueen muiden toimijoiden kanssa. Meillä järjestyy kaikki mahdollinen ja vähän mahdotonkin!
Anna meidän ehdottaa ryhmällesi jotain ainutlaatuista!

AKTIVITEETIT

1. Soling Classic purjehdukset

Alusta loppuun uudelleen rakennetut Soling Classic -purjeveneet kuuluivat miesten olympialuokkaan vuoden 1972 Münchenin olympialaisista aina vuoden 2000 Sydneyn olympialaisiin saakka. Veneiden kotisatama on kokous- ja tilausravintola Villa Wolax Kuusistossa, jossa niillä järjestetään purjehduskoulutuksia, kilpailuja sekä saaristopurjehduksia. Veneeseen mahtuu hyvin 4 henkilöä ja niitä voi vuokrata päiväpurjehduksiin myös ilman kipparia. Veneitä on yhteensä 6 kappaletta, joten saamme helposti jopa 25 henkeä vesille yhtä aikaa. Kysy lisää ja järjestä vaikka Firma Cup omalle miehistöllesi!

2. Field Target ilma-ase ammuntaa

Field target silhuetti ammuntaa kiikaritähtäimin varustetuilla supertehokkailla ilma-aseilla (lähtönopeus 380m/s). Lajissa ammutaan osuma-alueelle osumasta kaatuvia metallisilhuetteja, jotka on sijoitettu maastoon.

3. Villa Wolaxin kymmenottelu

Nyt ei vietetä nälkiintyneenä kuukautta saarella, vaan kaksi hauskaa tuntia ulkona – ja ketään ei äänestetä pois! Ryhmä jaetaan pienempiin tiimeihin, jotka kilpailevat keskenään näppäryyttä ja tietotaitoa vaativilla rastitehtävillä. Paras joukkue palkitaan!

4. Villa Wolaxin pultti

Tiimiohjelmaa parhaimmillaan - vapauta sisäinen insinöörisi! Ryhmien tehtävänä on rakentaa annetussa ajassa katapultti ilman piirustuksia. Tarvikkeina on puutavaraa, nauloja, työkaluja, narua, teippiä jne. Lopuksi katapulteilla pidetään pituusammuntakisat ja paras joukkue palkitaan.

5. Veneretket ja risteilyt saaristoon

Esim. Turku kierros mereltä: Lähtö Villa Wolaxista Airistolle, josta jatketaan matkaa Kauppakarin ohi Ruissaloa kohti katsastaen pitsihuvilat meren suunnalta ohi Pikkupukin ja tutustuen kauniiseen Turkuun Aurajoen rantojen välissä, josta jatketaan Pitkäsalmen kautta takaisin Villa Wolaxiin. Tarjolla erikokoisia ja erilaisia veneitä ryhmän toiveista riippuen. Kesän 2014 uutuus! 12-hengen S/Y Mimosa, joka tarjoaa mahtavat tilat ja aivan uusia purjehduskokemuksia nopealla mutta silti vakaalla aluksella.

6. Shoot & Throw

Kaksi tuntia pelkkää ampumista ja heittämistä! Aluksi pieni briiffaus aseiden toiminnasta ja turvallisuudesta sekä heittolajien heittotekniikasta. Aseina mm. kilpajousi, jalkajousi, ilmakiväärit, ilmapistooli, heittokirves, tomahawk, puhallusputki ja ritsa. Lapsellista? TOTTA KAI!

7. Villa Wolaxin jousiammuntakisat

Nyt tutustutaan jousiammunnan saloihin ja ehkä jopa halkaistaan nuolia! Jokainen osanottaja saa oman jousen käyttöönsä, joka viritellään sopivaksi päivän ammuntoihin. Lyhyehkön ja tiiviin alkuharjoittelun jälkeen päästään hyvään vauhtiin ja pienimuotoiseen kisaankin jää aikaa.

8. Pelastuslautta kokemus

Kokeile meren syliin heittäytymistä ja tunne läheisyyttä luonnon kanssa. Ohjaajan opastuksella pääset pukeutumaan uudenaikaiseen pelastuspukuun ja opit pärjäämään vedessä sen suojaamana kelissä kuin kelissä ­ myös kylmässä vedessä. Toimimme yhtenä tiiviinä ryhmänä ja nousemme lopuksi suoraan merestä pelastuslauttaan. Noin 1,5 tuntia kestävän elämyksen myötä saat mukaasi aidon kokemuksen joukkovoimasta ja kaverin tuomasta turvasta sekä oikean varustuksen tarjoamasta mukavuudesta.

9. Puukiipeily

Puukiipeily on hauska, haastava ja adrenaliinia nostattava elämys. Siinä jokainen, ikään, sukupuoleen ja kokoon katsomatta, pääsee kokemaan omien rajojen rikkomisen riemua turvallisessa ympäristössä. Villa Wolaxin kiinteästi rakennetulla puukiipeilyradalla pääset katselemaan maisemia aina n. kymmenen metrin korkeudesta. Unohtumaton kokemus.

10. Inkkarimelontaa

Koe intiaanikanoottien tunnelma luonnonkauniissa Kuusiston saaristolaismaisemassa. Ammattitaitoisen oppaan avulla opit helposti ja turvallisesti kanoottimelonnan tekniikat melontaparisi kanssa ja koet upean merellisen elämyksen. Melonta sopii erityisesti kokouspäivien piristykseksi tai työhyvinvointipäivien ohjelmaksi. Kerrallaan vesille pääsee 18 melojaa yhden oppaan kanssa. Ikimuistoinen retki.

11. Ryövärinluolan legenda

Patikoimme luonnonkauniin saaristolaismaiseman läpi Villa Wolaxista legendaarisille Ryövärinluolille. Käymme niin suuressa päällikön luolassa kuin pienemmässä piian luolassa. Pimeimpinä hetkinä tarvitsemme joko otsavalot tai rosvojen lyhdyn valaisemaan luolan hämyistä pohjaa. Voit oppaamme kertomana vieläkin aistia legendan ilmapiirin ja tuntea mustanpuhuvan tarinan ihollasi.

12. Bubble Soccer

Uutta Villa Wolaxissa! Bubble Soccer eli kuplajalkapallo. Kuplajalkapallon tarkoituksena on pelata jalkapalloa perinteisellä jalkapallolla ylävartalon peittävä kupla päälle puettuna. Taklaaminen sallittu! Kyseessä on siis erittäin fyysinen ja hauska peli. Kuplapallot kuitenkin turvaavat niin hyvin, että vaikka kaverin kanssa ottaisi enemmän yhteen, niin molemmat säilyvät ehjänä. Suuremmillekin ryhmille ja ympäri vuoden!

Kysy myös näitä aktiviteetteja!

 • Vesiurheilua
 • RIB-kumivenesafareita
 • Kalastusretkiä
 • Laserammuntaa

Aktiviteettivideot

Soling Classic

Soling Classic purjeveneet

Wolax hääjuhlat

Villa Wolaxin pultti

Villa Wolax

UUTTA! Bubble Soccer

Wolax TV Spot

Shoot & Throw

Wolax TV Spot

10-ottelu

Yhteistyössä

 • Marisail
 • R-L Elämys
 • Aaltonen Motorsport
 • Panoraamakuvat
 • Searide
 • Viking Film Productionsa
 • WolaX Games
 • Kuusiston Kruunu
 • Kastor
 • Westarit
 • Naantalin venetaksi
 • Haukurnau
 • Toimistosissit
 • Venuu